Slackline.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
 

 

Service
  • - Scherpe prijzen
  • - E-mail advies service
  • - Tel: 0850653688
  • - Volledige garantie
  • - Gratis verzending vanaf €50,-
  • - Webshop Keurmerk
  • - Veilig & makkelijk betalen
  • - Vóór 23.59 besteld =
       vandaag verzonden
Betaalmogelijkheden
 

Betalingsmogelijkheden

Onderstaande betalingsmogelijkheden staan u ter beschikking. Alle internetbetalingen lopen via een extra beveiligde verbinding van betalingsprovider MultiSafepay.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af binnen uw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bankoverboeking

Betaal je liever via vooruitbetaling? Kies dan voor deze optie en volg de instructies. Na het ontvangen van je betaling verzenden we je bestelling. Let op: betalen met iDEAL is sneller en je ontvangt de bestelling eerder.
Tenaamstelling: TradingPro B.V. - Klimwinkel
BIC: RABONL2U
IBAN: NL85 RABO 0314 5843 66

Betaal na ontvangst

Liever eerst de bestelling in handen en vervolgens betalen? Dat is mogelijk met de optie 'Betaal na ontvangst' van onze betalingsprovider Multisafepay. De extra kosten voor deze service bedragen 1,95. Momenteel kunnen wij deze service alleen aanbieden aan particulieren binnen Nederland en orderbedragen tussen €15 en €300.

Creditcard: VISA, MasterCard, American Express

U kunt veilig betalen met VISA en Mastercard. Bergsportwinkel.nl berekent hiervoor geen extra kosten. De afhandeling en beveiliging van creditcardbetalingen wordt verzorgt door MultiSafepay. U geniet MultiSafepay-kopersbescherming. Het is de verdienste van onze afdeling klantenservice dat nog nooit een klant deze kopersbescherming met storneerfunctie heeft gebruikt.

Maestro en Mister Cash / Bancontact (België)

Deze betaalmethoden worden met name door onze Belgische klanten gebruikt.

Op rekening (scholen en bedrijven)

Scholen en bedrijven bieden we de mogelijkheid op op rekening te kopen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.